я і не спорю, був би радий (напевно, та інші) почути повне означення стилю наноджиг.
Буквально кілька днів назад це обговорювали.Я реально від цього починаю втомлюватись та згадую все частіше Чорного та його реакцію на такі запитання. Це вже мільйони разів обтерли до глянцу.Що має бути незрозумілим не ясно.Пояснити ще вкотре що таке наноджиг?Люди ви що знущаєтесь....
На мою думку, не потрібно обмежувати поняття наноджиг тільки сопливими палками.
Отож.Поки буде існувати декілька думок, поки і будуть всілякі запитання.
Ви мене зрозумійте,я може дещо жорстко скажу але скажу так буде ясніше.До вас жодної претензії,це навіть добре що хтось щось там мислить,алеж потрібно і зрозуміти що вашої думки ніхто не питав!Наноджиг ВЖЕ придумали до ВАС!Я за то щоб поважати вже те що існує,і засновника і сам метод/стиль.Якщо ви вважаєте що буде краще з другими вудками,з будь якими то експериментуйте,вам як то кажуть і карти в руки.Може і свій стиль оригінальний родиться і назву придумати...
Я доречі знав свого часу таких спортсменів і ловив з ними в одній команді які зовсім не признавали м'якого строю вудок.Ловили фінкою звичайною,і так ловили що і сьогодні можна легенди складати.