Тепер саме цікаве , а хто крім Вас. Як Ви гадаєте , хто адміністратор і , хто Голова?
Що з того що я адміністратор?Я за порядком слідкую та за розвитком форуму взагалі.Та і нік тут мій ні до чого...Я з вас не намагаюсь витягти 300$ тільки з того,що у ваш нік закінчується на 300!
Добре,ви бажаєте змаганнь чи фесту,в нашому форматі то не має особливої різниці що організовувати.Ну тоді запропонуйте хоть щось суттєве,окрім того щоб перекладати реалізацію своїх бажань стороннім особам.Зробіть щось самотужки, хоть розпочніть!
З того що я чи Віктор зробе об'яву на форумі що навесні наприклад будуть проводитись змагання чи фест такого то числа на місяць мало користі!Треба саме розуміти що робиш.
Я вам так нариси щас покажу:
Місце проведення змагань має бути легко доступним для всіх без вийнятку.Треба щоб місце відповідало специфічним вимогам:
Має бути дрібний окунь в прибережний зоні
Має бути метрів двісті(як мінімум) зони з хочаб приблизно однаковими умовами.
Має бути не людним з можливо якнайменьшою кількістю відпочиваючих туристів.
Число проведення фестивалю чи змаганнь має бути "вільним"(не пересікатись з офіційними змаганнями)та дуже бажано на вихідні дні на яких немає свят.
Треба передбачити як можливо точніше кількість учасників (та гостей які приїдуть з ними!!!) для:
Розташування для ночівлі(де і як це окреме велике питання).
Харчування.
Треба заздалегідь потурбуватися з доставкою іногородніх до місця проведення.
Розмітки зон,закупівлі атрибутики для розмітки,нагородження,тощо...
Це так, поверхнево що перше спало на думку.Якшо ви думаєте що то забагато всього та все можна спростити,то я смію з вами не погодитись,тому що у людей котрі приїздять до вас(нас) має скластися
позитивне враження від організації та проведення цього сабантую, бо від того залежать відгуки які будуть лунати на сторінках саме НАШОГО форуму, та й ще можливо десь в соцмережах. Та й взагалі все має бути так,щоб у людини з'явилося бажання приїхать до вас знов і не було враження змарнованного часу.
І тепер я запитаю,ви готові взяти на себе цю відповідальність та фінансування цього невеличкого дружнього фестивальчику?Я поки що ні.Поясню чому дуже швидко, поперше брак часу (вихідний виключно тільки неділя,і то не завжди),подруге немає зайвих коштів(працюю як і всі заробляю також).
PS:якось Віктор(Зелений) запропонував непогану ідею.Щоб зібратися всім охочим,то не обов'язково щось планувати самому, достатньо домовитись та зустрітись на якихось обласних офіційних змаганнях,так набагато простіше.