. у нас уж очень нахлыстовный сезон не велик...
Что имеешь в виду?Запрет на ловлю зимой,в нерестовый период?
Мормоджиг |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Мормоджиг » Разное заразное. » Разное-заразное
. у нас уж очень нахлыстовный сезон не велик...
Что имеешь в виду?Запрет на ловлю зимой,в нерестовый период?
честно говоря интересно всё это но как то меня не втянуло так сильно как ваш Украинский спиннинг...
Так отож
Только почувствовал,что тесновато,так уже само собой что-то происходит такое,где начинаешь заново открывать для себя новую дверь.
Ну Рома если ты прокатиш и скажыш что интересно ..и я попробую эчё раз нырнуть а то каждый год меня друзья приманивают к нахлысту...
Ну Рома если ты прокатиш и скажыш что интересно ..и я попробую эчё раз нырнуть а то каждый год меня друзья приманивают к нахлысту...
Так я тебе и сейчас могу сказать,интересно!Иначе я бы этим не занимался.Интересно все,и создать приманку самому,и поймать на нее рыбу,еще интереснее если это происходит осознанно,т.е.выяснил чем в данный момент питается рыба связал приманку по образу и подобию и изловил рыбу!Вот тут самый что ни есть интерес.
Народна мудрість на цю тему говорить:"Чим би дитя не бавилось- аби не плакало"
Народна мудрість на цю тему говорить:"Чим би дитя не бавилось- аби не плакало"
Ця народна мудрicть стосується взагалi всiх рибалок.Чи не так? А в'язання нахлистових мух дуже корисне зайняття для розвитку думаючого риболова. Провокує на постiйне вивчення життя водних комах, роль в харчовому ланцюгу водного середовища,до тогож сприяє розвитку багатьох корисних вад у людини котра цiм займаєтся,що нiяк на мiй погляд не стикується з тiєю народною мудрiстю.
зы:я так розумiю то був жарт,тодi все зрозумiло-почуття гумору врятує цей шалений свiт,бо любов щось лажає останнiм часом
Шановний голово займаючись муходелієм Ви самі не помітите коли переступили межу і опинились в нахлисті , бо вже видні перші симптоми. Це філософствування про іхтіофауну і прекрасний світ. Ви нам потрібні в мормоджигітах , а в філософи нахлистовики Ви ще встигнете
бо вже видні перші симптоми.
Так,так.Спочатку дитя,потiм хвора людина...Це всi такi добряки в Червоноградi? )))))
Ви нам потрібні в мормоджигітах , а в філософи нахлистовики Ви ще встигнете
Приємно чути що хоть хтось щось розумiє.То мене долго вмовляти не треба,я з вами у любому випадку
Це радує пане Романе , адже довкола Вас зібрались порядні козаки ну і дальнє , та ближнє зарубіжжя.
Це радує пане Романе , адже довкола Вас зібрались порядні козаки ну і дальнє , та ближнє зарубіжжя.
Це дуже голосно в мiй бiк, вельми шановний панеAleksis300 ,я лише створив форум,та народу прибуло якось само.Лише трiшки поднатужився спочатку,та пане Вiкторе банду Червоноградську пiдтягнув,за що йому велика вдячнiсть вiд мого iменi.Oсь так i живемо )))
Для меня это высший пилотаж! Исполняет Егор Бабич(Certified Flycasting Instructor FFF ).
Огогоу!! Рома, ну и обновился ты!!! ..ну теперь только одежду и вайдерсы Джи4 Симпсовые заказать и все! комплектик то что надо
По миру пойду если с Симсом свяжусь Пока ограничусь тем что имею на данный момент.А именно: неплохой как для начинающего комплект для занятий нахлыстом(в принципе надеюсь еще и рыбу поймать в этом сезоне),ну и волосатые вейдерсы
А я всетаки був правий , скільки не приваблюй все одно в нахлист рвуться кращі представники бойових мормоджигітів. Голова готує тихенький відхід від ммд вже все готове до переходу у вищу лігу до філософів мухотрясів. Абидно однако , абидно слишь! Нас потихеньку готує не напрягаючи, та хоть проводи може влаштує,випєм за нового шнуротряса.
Отредактировано Aleksis300 (2016-09-28 19:26:59)
Aleksis300
Джексон ще зi мною.
Нас потихеньку готує не напрягаючи, та хоть проводи може влаштує,випєм за нового шнуротряса.
Ви прям як за упокой,аж лякає
" Уходят , уходят . Петька золотые погоны уходят"- казав В.І. Чапаєв. Пане голово , а якщо воно не того , не Ваше і шо воно потом Вас же прийдеться опять висвячувати і приймати у мормоджигіти , палку на плече прикладати , адже Ви вже будете з вищої еліти - лорд-джигітер.
Рома,ты меня бесиш !! ...ммммм,я в непонятках чё делать ... опять начяло тянуть попробувать нахлыст... ..только вот я с одним товарищем говорил лет 4 назад и он мне сказал - твои ноги уже очень близки к мухам.. попробуеш один раз нормально и засасёт ..а я так не хочю растоватся с спиннингом.... для меня ето волшебное.. ..кароче, и хочется и колится.. боюсь чтоб незасасало в инной мир... опять начнутся , вайдерсы,одежда шнуры да прибомбасы..а куда ещё всякие перья и прочие .... ой боюсь боюсь..
antistatic333
Одно другому не мешает.Нахлыст в сезон по форели,спиннинг в другое время для окуня и прочего.
Но меня засосало конкретно,ты это,внимания не обращай,просто смотри на меня и радуйся ))))
Не ждите друзья Вы Романа со спином
мормышинг не Романова струя.
Его засосала нахлыстовая трясина
и нам не вернуть его друзья!
под мелодию постой паровоз не стучите колеса
Ага , а ось Вам і погрози почались , наезди на мормосамураїв . Романе я радий за Вас і приємно , що Ви дійшли до того філософського рівня , тобто все по фен-шую. Та просто так ми Вас не відпустим батогом махати Ви тут махали булавою , а там будете одним шнурком махати
Повторение - мать учения! Раджу прочитати правила третє речення з початку. Не пасує такому поважному чоловікові опускатись на примітив.
Вы здесь » Мормоджиг » Разное заразное. » Разное-заразное