Юра, чесно, я вже втомився щось пояснювати. Таке враження, що говориш у пустош.
Все, що ти написав у цьому пості вже реалізовано, причому майже до дрібниць. Розумієш? Вже реалізовано. Тепер можна лише удосконалювати на базі існуючого прикладу. А ти знову і знову за своє, що Тікт би впорався... Вже впоралися і без Тікту.
І хто з виробників зробить ще краще мені абсолютно байдуже - головне результат. Але щось підказує, що скоріше це вдасться тому, хто вже рухався у данному напрямку і має нароботки, а не той, хто іде зовсім іншим шляхом.
Денис7, видно я тебе зачепив Тіктом не на шутку . Я вчепився в Тікта бо вони зробили модель Ice Cube IC-69F. Ця модель на харспіні завжди займає пальму першості серед голосувань, що стосуються мікроджигу (і навіть мормишки), наприклад «Спиннинг топового уровня для микроджига». Дальше, купуючи і продаючи спінінгові снасті я багато спілкувався з різними спортсменами з різних областей. В багатьох з них Ice Cube IC-69F є основною по низах, в тому числі і в роботі з мормишкою. Багато з них ловили наноджигом відповідними лапшистими палками, але потім їх продавали, так як не бачили в них доцільності в порівнянні з Ice Cube IC-69F. Причому ця модель, рахую, незаслужено обділена увагою на цьому форумі.
Тому зробивши таку модель і багато інших витончених моделей, Тікт би ідеально впорався з задачею еталона мормоспіннінга. Але згодний — це з опери — Якби, в роті росли гриби.
Все, що ти написав у цьому пості вже реалізовано, причому майже до дрібниць. Розумієш? Вже реалізовано.
Що реалізовано? Ти маєш на увазі:
- Mukai AS-1602 "Super Under 0"
- Matagi TWJ-562XUL
Так, але до еталону Matagi TWJ-562XUL не хватає тільки високомодульного бланку або чуйки. А Mukai AS-1602 "Super Under 0" не хватає нормальної ручки, однолапого торзайту і я так поняв, мінімального топа вклейки (діаметра вершинки).
Добавлю роздумів, чого я так акцентую на мінімальному діаметрі вершинки вклейки в мормоснінігу.
Приведу ще твій коментарій
И о чём это говорит? Я вот вообще никак не могу понять, честно.
Диаметр вершинки солид вклейки абсолютно не характеризует её мягкости.
Я здається зрозумів суть, чому потрібен мін. діаметр вершинки для мінімальних ваг.
1) Наприклад, якщо ми зробимо дві вершинки 0,7 мм і 0,8 мм одинаковими по характеристиках мягкості, то для вершинки 0,7 мм ми повинні дати більш пружний матеріал, — а значить вищий модуль Юнга — автоматично це приведе до більшої чуйки спіннінга.
2) Мінімальний діаметр вершинки збільшує конусність бланка, а більша конусність веде також до більшої чуйки (ця ідея неодноразово звучала на харспіні).
3) Естетика, можливо ще якісь фактори, які я не знаю і накінеь чисто логічно, якщо для мікроджигу дойшли до вершинок 0,6 мм то чому б для мормишок 0,1-0,2 г не використати мінімальні.
Почему самые тонкие? Вклейки 0,65 и 0,7 уже почти на всех ультралайтовых палках ставят, только бывают разной жёсткости.
Я би не сказав, що поголовно на всіх, але так, не тільки у Тіктів і Matagi TWJ-562XUL 0,7 мм.
Те що нарив — у фінез є вершинка SS 0,6 мм, у Фаворит Соло 0,6 мм, в Посейдонів і Daiko (модель не запам'ятав) є 0,7 мм.
Але це все в описах, а що там реально треба міряти — нагадаю, що на матагі 0,7 мм візуально набагато тоньша ніж на тіктах 0,7 мм.
Отредактировано colorprint (2017-03-09 11:50:54)