Не дарма кажуть , що мудра думка приходить пізніше. Це все від нашої бідності , бо не можем ми собі дозволити таку розкіш , як обрив дорогої оригінальної приманки. Ось і починається плагіат , та різне рукоблудство.
Самодельные силиконовые приманки от мастеров.Впечатления.Пожелания.
Сообщений 601 страница 607 из 607
Поделиться6022016-12-30 19:05:29
Не дарма кажуть , що мудра думка приходить пізніше. Це все від нашої бідності , бо не можем ми собі дозволити таку розкіш , як обрив дорогої оригінальної приманки. Ось і починається плагіат , та різне рукоблудство.
Щоб не було несанкціонованої реклами, не буду вказувати ссилку, але є ресурси, де їстівний силікон деяких брендів регулярно продається з досить великими знижками, щоб навіть посунути будь яку саморобку.
П.С.: Я вже затарився на кілька років вперед (на всяк випадок).
Поделиться6032016-12-30 19:50:44
Закинь точку мені в лічку тоже маю бажання затаритись на пару років.
Поделиться6042016-12-30 22:43:16
Щоб не було несанкціонованої реклами, не буду вказувати ссилку, але є ресурси, де їстівний силікон деяких брендів регулярно продається з досить великими знижками, щоб навіть посунути будь яку саморобку.
Є тема!Це є корисним.Але відверта реклама буде тертись.Бачу без цього нікуди,так хай воно носитиме хочаб упорядковано-організований характер.Багато хто бажає ділитись ссилками на корисні інетресурси,магазини тощо,без будь якої комерційної подопліки.Викладати все тут:
Полезные статьи и ссылки на дружественные ресурсы.
Поделиться6052016-12-31 05:44:34
П.С.: Я вже затарився на кілька років вперед (на всяк випадок).
Денис если несложно ,то можно ссылочку в ЛС скинуть.
а то чуствую што мне реально чевото нехватает по приманкам.
Поделиться6062016-12-31 11:57:20
Денис если несложно ,то можно ссылочку в ЛС скинуть.
а то чуствую што мне реально чевото нехватает по приманкам.
И мне
Поделиться6072016-12-31 12:15:34
Сезон отрыбачил на резину МANZ,отличная резина! малька бы только покрепче сделать ,а то после 50 поклевки расслаивается на 2 части